Fina bilder på våra små barn

Hej på er alla mina kära läsare och välkomna till en ny dag som kommer att innebära en hel del bloggande, så gör er redo för att läsa många inlägg nu under den här dagen. Jag hoppas att ni alla har sovit riktigt gott så att ni har mycket energi till att göra någonting bra utav den här dagen. I mitt första inlägg för dagen så tänkte jag berätta lite om ett företag som heter Fotograf Suzanna K, och jag gick till det här företaget nu ganska nyligen faktiskt.

Det är ju så att nu har vår lilla minsting kommit till världen, och därför tänkte min kära fru och jag att det hade varit roligt att ta kort på alla våra barn för att spara som minne från den här tiden, men eftersom ingen av oss känner att vi är så bra på att fotografera så vände vi oss till en barnfotograf i Helsingborg som vi litade på och som vi trodde kunde ge oss de bilder som vi önskade. Det visade sig att det var just det som hon skulle komma att göra, och nu när vi ser på bilderna som vi fick så kan vi knappt tro att det är möjligt för denna barnfotograf i Helsingborg att vara så duktig på att fånga magin i bilderna som hon faktiskt är. Vi är så nöjda och glada med beslutet att vända oss till just denna barnfotograf i Helsingborg, som också finns till för er i Lund och Vellinge bland annat, och vi hoppas att också ni ska bli det om ni väljer att ta kontakt med henne.