Fällning av träd

Hade ett stort träd som stod och skymde nästan hela trädgården här innan och det var så irriterande att ha den där. Nu är den dock borta, tack vare de duktiga trädfällarna på Meredith Forest i Uppsala som hjälpte oss att fälla trädet. Så skönt att kunna få hjälp med trädfällning bara sådär och att det inte behövde bli några direkt problem eller krångel med det.

Vi visste direkt att vi skulle ta hjälp med trädfällning i Uppsala och inte fälla det själv för risken att vi skulle göra fel och att trädet skulle fall åt fel håll och rakt över vårt hus skulle vara alldeles för stort och då kändes det betydligt bättre att kunna göra det istället. Väldigt mycket enklare så det blir definitivt det som jag får se till att göra och det som blir mest aktuellt för mig. Sen om jag vet exakt hur det ska göras är en helt annan sak och det vet jag inte.

Vet att Meredith Forest i Uppsala var väldigt duktiga på trädfällning och att den lilla stubben som nu finns kvar av trädet inte alls stör oss. Så hade jag fått välja hade jag absolut gjort samma val och tagit hjälp av dem igen.