Dräneringen kunde jag inte göra själv

Jag tycker om att göra saker själv, speciellt om det är något med hemmet. Spelar ingen roll om det tar lite längre tid bara för att jag gör det själv utan då gör jag det ändå och så kan jag sen känna att jag själv har lyckats göra alla renoveringar som behövs hemma. Dock nu när det kom till dränering så var jag tvungen att inse att jag inte kunde göra det själv utan att jag behövde söka upp ett företag verksamt med entreprenad i Bålsta och anlita dem för att få precis den hjälp som jag önskat. Så fick helt enkelt se till att få deras hjälp med att gräva för jag vågade inte gräva så nära huset själv när jag inte vet vart alla vattenledningar och rör går och tänk om jag skulle förstöra någon av dem, nej det var det faktiskt inte värt.

Så det är en av de få gångerna som jag har behövt få hjälp med något arbete här hemma, med entreprenad från Ulf Kraft Entreprenad i Bålsta. Allting annat har jag klarat av att göra själv, har rivit väggar och målat, tapetserat och renoverat trappan. Det mesta har tagit lite tid men har inte varit några större problem. Dock inte entreprenad och dränering, men jag antar att vi alla har våra gränser för vad vi kan göra och inte.