Ayurveda i Jönköping

Hej igen, allihopa! Så kul att ni fortsätter stanna förbi här på min blogg. Idag tänkte jag skriva lite om Ayurveda i Jönköping. Vad är nu detta kanske ni undrar? För er som inte är så insatta så är det faktiskt en form av indisk läkekonst. Hos Ceder Veda ayurveda och massage finner du en mängd olika massagebehandlingar, men även då just ayurvedisk hälsovägledning samt pedikyr och skogs- och jordbad. Företaget ligger mitt ute i skogen utanför Gränna och har en otroligt trevlig, vacker och mysig miljö där man verkligen kan komma undan och slappna av för en morgon eller eftermiddag. Själv så valde jag att ta mig hit på grund av ett par rekommendationer från kollegor och vänner som hade vänt sig hit för en dags avkoppling och undanflykt.

Företaget drivs av Monica Cederholm som är diplomerad inom ayurvedisk hälsovägledning, men även diplomerad som massageterapeut. Hon har många års erfarenhet och en bred kunskap inom sitt verksamhetsområde och kan hjälpa både dig som vill fly undan ett stressig vardag eller om du har ömmande leder, ond rygg eller upplever stelhet i vardagen. När du vänder dig hit, vilket anledning det än må vara, så kan du känna dig trygg och säker på att du får all den hjälp och goda service som du vill ha. Här blir du trevligt bemött och man känner sig därför genast avslappnad när man anländer. Massagen och hälsovägledningen utförs utefter dina egna förutsättningar, önskemål och behov för att du självklart ska kunna känna dig så nöjd som möjligt med utförd behandling och tjänst. Det är ett otroligt lugnt och vackert ställe dit man genast känner att man skulle kunna tänka sig att återvända till många gånger. Efter att ha hört så mycket bra ord om Ceder Veda så hade jag inga låga förväntningar heller, men Monica Cederholm överträffade alla förväntningar jag hade genom att ge mig en sån noggrann, omsorgsfull och engagerad hälsovägledning att jag kände mig som en annan person när jag senare åkte hem. Ifall du har det minsta intresset av antingen massage, skogsbad eller ayurveda så gör dig själv en tjänst och vänd dig till Cedar Veda.